Schelto Sacha Maarten Hans Jolanda Bjorn

Team

Drie Nederlandse accomodaties in de Spaanse Jalónvallei bieden je mooie programma's aan in combinatie met een onvergetelijk verblijf in deze vallei. 

De Jalónvallei (Vall de Pop) heeft het gezondste microklimaat van Europa en ligt vlakbij de Middellandse Zee en een goed uur van de prachtige steden Valencia en Alicante.

Finca Llíber

Een bijzondere locatie - in de vallei, tussen het groen. Vanaf de diverse terrassen heb je een prachtig uitzicht op de wijnvallei. Installeer jezelf op één van de heerlijke ligplekjes in de zon, in de schaduw van de Johannesbroodboom, of bij het zwembad. De verschillende types onderkomen bieden voor elk wat wils. Laat jezelf verrassen. 

Schelto en Sacha
Hans en Jolanda

Buena Idea

Een rustige en centraal gelegen Adults Only Bed and Breakfast. Buena Idea heeft prachtige vergezichten middenin één van de mooiste en groenste valleien van Spanje. In de oude finca vind je prettige kamers en in de tuin kom je tot rust - maar je bent ook in no time in Xaló, de bergen of aan de kust. Relax en ontdek. 

Home of Innergy

Home of Innergy in Castell de la Solana biedt een rustige omgeving om te ontspannen, eropuit te gaan of juist aan de slag te gaan. Op de zonzijde van de bergen van pittoresk Alcalalí vind je een olijfgaard, een fijne tuin met rustieke hoekjes, en het comfortabele en ruime landhuis met unieke kamers. Refresh your Self en ga verrijkt weer door. 

Maarten en Bjorn